Over Edma-Gora

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo - Limburg. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten.

 

EDMA-GORA beschikt over een constant wisselende voorraad gebruikte aanhangwagens, markt en snackwagens in diverse prijsklassen voor verkoop. Maar men kan er ook terecht voor het huren, van een aanhangwagen, marktwagen, frituurwagen of hotdogwagen.

Ook voor pelletkachels en petroleumkachels zit u goed bij ons!EDMA-GORA beschikt over een constant wisselende voorraad gebruikte aanhangwagens, marktwagens en snackwagens in diverse prijsklassen.


Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren. U kan dit uiteraard doen via de website of u brengt ons gewoon vrijblijvend een bezoekje.

Wie zijn we?

EDMA-GORA en EDMACAR in Tessenderlo is een erkend constructeur voor aanhangwagens, marktwagens, frituurwagens en hotdogwagens en specialist in tweedehands wagens.


Zaakvoerder Eddy Verschueren heeft een jarenlange ervaring in deze sectoren en stelt zijn know-how graag ten dienste van zijn klanten.

 

Edma-Car is ook sterkt in het uitbouwen van uw auto!! Tunen, auto dippen, chiptunen, stickers, ...

Edma Gora Terrein van 1 ha.png Ijswagen.jpg Autotransporter.jpg